Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Herandsholmen
JONDAL kommune
5628 Herand

Pris per helg: fra 12 000kr til 26 000kr
Depositum: Ja
Størrelse: 320 m², 30mål
Soverom: 9
Sengeplasser: 23 (med mulighet for ekstrasenger)

Les om historien til Herandsholmen her
Se flott video fra båttur i Hardanger via Herand her.

MER POPULÆRT ENN HOTELL

Flere av våre gjester har uttalt at som selskap/grupper, er det langt mer spennende å ha opphold på Herandsholmen fremfor hotell. Her får selskapet til disposisjon alle husene og får oppleve et helt unikt sted med helt egen sjarm. Alle husene spiller en rolle i Herandholmens historie, og har sin egen «sjel». Bolighusene er velutstyrte og  koselige, og har komfortable stuer med 42″ flatskjerm (fint hvis værgudene streiker). I tillegg får gjestene (inkludert i leieprisen) festlokalene Låven og Sjøhuset og Eldhuset inkl.ved, alle flott innredet med antikviteter og gammelt maritimt utstyr. Her kan man koble ut fra hverdagen, og det viktigste for mange: få stedet for seg selv!

Herandsholmen er et gammelt Handels- Gjestgiver -og Tingsted i Hardanger som ligger idyllisk til ved sjøen, 10 min. fra Jondal mot Utne på en bilfri (!) holme, 30 mål stor eiendom med høy standard og fantastisk atmosfære bare 2 minutter fra fastlandet.

Leier ut til minimum 10 personer

Her får du garantert mer enn på et hotell! Vi leier helst ut til en gruppe på 15-20 personer men minimum 10 personer og dere får hele stedet for dere selv! Dette er en luksus vi ser våre gjester setter ekstra stor pris på! På Herandsholmen slipper du altså å måtte forholde deg til fremmede “hotell”- gjester. Stedet passer best for selskap for +/-20 personer en helg eller langhelg. Billigere overnatting i ukedager enn helg. Vær rask med bestilling, Herandsholmen har stor etterspørsel fordi det er kjent som et helt unikt kulturhistorisk sted, og har relativt rimelige priser med tanke på alt som er inkludert. På Herandsholmen er autensitet kombinert med topp komfort og høy standard. En unik perle i Hardanger.

Mye inkludert for beste opplevelse!

Oppholdet på Herandsholmen inkluderer bl.a strømforbruk, oppredde senger og håndklesett i hotellstandard, joller med påhengsmotor og brennstoff (for en helg), robåt, de flotte festlokalene Låven og Sjøhuset + Eldhuset inklusiv ved, godkjente redningsvester til barn og flytevester til voksne, forbruksartikler til 4 bad og 5 toalett, sluttrengjøring av alle hus, med mye mer! Eldhuset med stor grue/peis er særdeles populært blant våre gjester.

Selvhushold gir rimelige priser

På våre utleie-opphold har vi rimelige leiepriser, ift hva du får og fordi vi har selvhushold: Gjestene tar med selv det de ønsker av mat å drikke! Siden alle festlokalene, med koselig atmosfære og antikviteter, inkluderes, er selve overnattingen med oppredde senger, hotellstandard, egentlig gratis/ kjempebillig! Alle festlokalene/felleshusene er inkludert i prisen!

For et lag som ikke er overnattingsgjester på Herandsholmen, leies festlokalene ut slik:

Sjøhuset kr. 7500 pr. gang.
Låven kr. 8500 pr. gang.
Eldhuset inkl. ved kr. 4500 pr. gang.

Mulighet til skikkelig «Hideaway»

Herandsholmen er særlig populært for større lag/ selskap/ jubileum som leier alle tilgjengelige bolighus og festlokalene Sjøhuset, Låven og Eldhuset. For “last minute” (7-10 dager før ønsket leieperiode og hvis det likevel er ledig)  leier Herandsholmen ut (unntaksvis) til familier som leier husene enkeltvis, fortrinnsvis ukedager. Vi blander aldri disse kategoriene (lag og enkeltfamilier) sammen.

OBS! Adgang til Herandsholmen skjer KUN etter forhåndsavtale! Primært for å beskytte våre gjester som skal føle seg trygge på å få være helt i fred, sistnevnte utgjør en vesentlig del av utleiekonseptet på Herandsholmen! Derfor forventer vi at alle respektere dette. “PRIVAT” og “Ingen adgang uten avtale” skiltene er godt innarbeidet.

Her får du være i fred

Vi har aldri utleie dagen før/etter et større selskap pga. skikkelig forberedelser/rengjøring før og etter selskapet. Vi tar aldri inn andre gjester når vi har selskap/grupper. Ettersom dette er en bilfri holme, kommer heller ingen kjørende inn på tunet og forstyrrer dere. Her får man altså være helt i fred for uvedkommende!

Kulturinteressert?

Vi leier også gjerne ut Herandsholmen til personer som er spesielt interessert i – og engasjert i den norske kulturarven.

OBS! Omvisning/ guiding på Herandsholmen skjer i mai/juni men kun etter forhåndsbestilling og er betinget av at der ikke er noen gjester. Pris for et lag på 10 personer kr.1500. Varighet 2-3 timer.

 

Unik perle! Unik idyll!
Finnes ikke maken!

RØYK & DYREFORBUD

Alle hus er verneverdige og det er derfor totalforbud mot røyking innomhus og ute på eiendommen. Røyking er derfor kun tillatt i Eldhuset. Denne regelen håndheves strengt.


Kjæledyr er IKKE tillatt, en regel uten unntak!

 

Hundepensjonat i nærheten

Fremragende Hardanger Hundepensjonat, kun 3-4 min. kjøring fra vår fastlandseiendom, benyttes av våre gjester som er kjempefornøyde! Hundeeiere kommer også fra Bergen for å plassere hundene sine her (ca. 5 timers reisetid t/r Bergen), men hva gjør man ikke for hunden sin som man er så glad i! Eieren av hundepensjonatet tillater at hundeeieren kommer på hundebesøk og evt går tur med sin hund. Se mer informasjon her. 

Matutvalg

Herandsholmen har valgt å ikke ha serveringsløyve, ei heller skjenkeløyve. Gjestene ordner seg selv med mat og drikke. Gjestene våre foretrekker også dette, da det blir langt rimeligere enn mange andre overnattingssteder. På bildet: Boullabaise, en fransk skalldyrsuppe som er populært for mange selskap på Herandsholmen å lage og servere! Her er en god oppskrift: http://trinesmatblogg.no/2014/09/04/bouillabaisse-fransk-fiskesuppe/

For større matvare-bestillinger, f.eks til et stort selskap, kan man fra Nærbutikken i Herand  bestille og betale varene, og de leverer varene til vår eiendom.  OBS! Matvarene må bestilles i god tid og senest tirsdagen for levering på fredagen. Flere av våre gjester forhåndsbestiller matvarene sine her, bl.a. reker og nystekte loff. Matvarene, blir på forespørsel, levert på kaien på vår fastlandseiendom! (2 min. med båt til Herandsholmen). Vi setter på plass varene fordelt på i alt 4 kombikjøleskap (selskap). For mindre matinnkjøp, ordner gjestene dette selv på butikken. Nærbutikken i Herand: Tlf. 53668172, mobil: 47264332, e.post: nærbutikken.herand@nærbutikken.no, åpningstider ma-fr kl.09-18.00, lø kl.09.00-16.00, sø i juli mnd. kl 12.00-18.00. OBS! Nærbutikken er midlertidig stengt, men inntil videre, er Spar og Coop i Jondal bare en kort kjøretur unna.

For div. jubileum bestiller våre gjester nydelige kaker fra Andersens konditori, Odda. For mer informasjon se deres facebookside.

Blomakroken i Jondal leverer flotte blomsteroppsatser og -dekorasjoner eller lager til nydelige festbord, se deres facebookside.

Sengeplasser

Totalt 20+ sengeplasser med gode madrasser, fordelt på flere hus. Vi har hatt selskap med 28 personer på overnatting, da vi benytter oss av ekstrasenger/ madrasser utover 23 pers. Det kan plasseres madrasser på soverom /stuer. På Sjøhuset har vi Ikea gjestesenger (5 stk. + seng/divan = 6 sengeplasser) + oppblåsbare underlag med utleie av sovepose og lakenpose.  Velger man å bo i våre lavvo/ telt må man ta med sin egen sovepose, enkelt underlag har vi.  Alt nytt og delikat. Sovepose er kun tillat i Sjøhuset !

Se mer under “Boliger”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.